Pârtiile noastre
Program
Dotare
Presã
Galerie foto
Galeria video
Contact
Preturi
Borsec
Pensiuni
 
 
 
Speranþa Prichindel Verõfény

Pensiunea Fitness

Pensiunea Fitness


Str. Cerbului nr. 20
Mobil: 0744 708 344
borsi@hr.astral.ro
www.borsec-turism.ro

Loc de joaca, program mod de viata sanatoasa
Reduceri: 10% grupuri organizate, 100% pentru copii

Din orice colt al tarii ai veni, in staþiunea balneoclimaterică Borsec, din judetul Harghita, te asteapta Vila Fitness.
Numai aici veti putea pune in practica „Modul de viata sanatos". Cu acest program, venim in ajutorul dvs. si va propunem: odihna, recreere, relaxare si pastrarea sanatatii prin gimnasticã zilnicã, drumeþii, excursii, curã de apã mineralã cu supraveghere medicalã, expuneri si sfaturi utile despre alimentatie, mod de gândire si mentalitate, metode naturiste de vindecare.

Vila este inconjurata de pãduri de brad care purificã aerul, fac ca vara sa nu fie torida, ierna sa nu fie rece , iar toamna si primavara sa fie deosebit de frumoase.
Vila Fitness poate gazdui 27 de persoane. Are 11 camere, 3 bai si 3 bucatarii. Este utilata cu sauna, sala de masaj, loc pentru parcare, teren de jocuri, loc pentru picnic si partie de schi. La lumina focului de tabara, organizam jocuri distractive si „cupa taberei" la dans. Va invitam in acest mic colt de rai din Carpatii Orientali, ce isi datoreaza faima, apelor minerale curative. Cazandu-va la vila noastra, veti putea vizita si bea din izvoarele cu ape minerale naturale ale Borsecului.

Iubitorii de drumetii vor vizita manastirile din Moldova, Castelul Lazar, Biserica catolica din Ditrau si biserica ortodoxa Sfantul Ilie din Toplita, veche de 300 de ani. Va veti putea plimba cu barca pe Lacul Rosu si veti putea admira Cheile Bicazului. Pentru cei mai indrazneti o escalada in Chei va fi o amintire de neuitat. Pescarii cat si vanatorii amatori isi pot incerca norocul in apele Bistricioarei sau ale lacului Bicaz, respectiv in padurile din apropierea vilei. Parapantistii vor putea profita de timp prielnic chiar aici...pe dealurile din apropiere!

Va invitam deci si pe Dvs. in Borsec, la Vila Fitness! Va vom primi cu un program bine gandit, divers, atractiv, cu multe sfaturi pentru viata si cu multe surprize placute.103panou-solar-36
102panou-solar-36
101panou-solar-36
100panou-solar-36
99panou-solar-36
98panou-solar-36
97panou-solar-36
96panou-solar-36
95panou-solar-36
94panou-solar-36
   
hu ro en
webcam
+40-266-337103
info@borszekisi.ro
Starea zăpezii

Grosimea zãpezii pe pârtia de schi: 35-40 cm

 
Speranþa
Prichindel
Verõfény
 
 

Nagyobb trkpre vlts